MedicalStudent.ro

Saturday
May 04th
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Medicalis 2009

Evaluare articol: / 13
Cel mai slabCel mai bun 

Dragi colegi,

Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj-Napoca are onoarea de a vă invita la cea de-a X-a ediţie a Congresului Internaţional pentru Studenţi şi Tineri Medici “Medicalis 2009”. Congresul va avea loc în perioada 14-17 Mai 2009, în Aula şi amfiteatrele Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Iuliu Haţieganu”, Cluj-Napoca, România.

Prin realizarea acestui eveniment dorim ca studenţii şi tinerii medici români implicaţi în cercetarea ştiinţifică medicală să aibă acces la un congres internaţional de prestigiu. Cu această ocazie, cercetătorii vor putea întrevedea lipsa graniţelor viitoarei lor cariere şi impactul muncii fiecăruia ca parte integrantă a comunităţii medicale internaţionale.

În spiritul deja consacrat al congresului, programul ştiinţififc va cuprinde conferinţe şi workshop-uri de interes şi actualitate, organizate cu ajutorul partenerilor din România şi din străinătate. Limba oficială este engleza, un atu care ne conferă avantajul de a rămâne fideli conceptului de “dialog fără frontiere”.

Concursul de lucrări ştiinţifice cuprinde patru secţiuni: ştiinţe fundamentale, ştiinţe chirurgicale, ştiinţe medicale şi o secţiune de poster. Înscrierea participanţilor activi şi a lucrărilor se poate face până la data de 15 martie 2009, pe site-ul www.medicalis.ro, urmând să fie transmise juriului pentru o preselecţie atentă şi obiectivă, cu scopul de a sigura un înalt nivel academic sesiunilor de prezentări.

În ceea ce priveşte programul social şi asistenţa din partea organizatorilor, ediţiile anterioare stau mărturie ospitalităţii ardeleneşti (cităm din impresiile participanţilor din 2008: “oamenii sunt extraordinari”). Oraşul din România cu cea mai puternică dezvoltare în ultimii ani vă oferă o multitudine de oportunităţi de a vă petrece timpul liber, pe care le veţi descoperi alături de echipa noastră.

Vă aşteptăm în inima Transilvaniei,

Echipa Medicalis 2009

contact[at]medicalis[dot]ro

Medicalis 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Banner
Banner

Concurs: Dincolo de cursuri

Concurs MedicalStudent.ro