MedicalStudent.ro

Saturday
May 18th
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Congressis 2009

Evaluare articol: / 11
Cel mai slabCel mai bun 
Congressis 2009
 

Dragi colegi, distinşi invitaţi,

Societatea Studenţilor Medicinişti Iaşi are deosebita plăcere de a vă invita la CONGRESSIS 2009, Al 6-lea Congres Internaţional pentru Studenţi şi Tineri Medici, care va avea loc în frumosul nostru oraş – IAŞI, ROMÂNIA, în perioada 9-12 aprilie 2009.

De ce CONGRESSIS? Evenimentul nostru a pornit din nevoia studenţilor de a-şi exprima interesul şi abilităţile în domeniul medical. Ne propunem să creăm o cale prin care studenţii să poată explora posibilităţile oferite de către mediul medical ieşean. Participanţii au oportunitatea de a prezenta lucrări ştiinţifice bazate pe munca şi experienţa lor şi, în acelaşi timp, au ocazia de a participa la workshop-uri, conferinţe susţinute de distinşii noştri invitaţi, precum şi multe alte întâlniri pe care le avem plănuite în agenda noastră.

Ne aflăm la a şasea ediţie a Congressis şi continuăm să implicăm din ce în ce mai mulţi studenţi şi tineri medici din România şi din străinătate, în această reuniune a celor dornici să-şi împărtăşească cunoştinţele, abilităţile şi multe altele. De aceea evenimentul nostru este un mod excelent de a crea şi întări relaţiile între participanţi. Anul acesta toate lucrările ştiinţifice şi activităţile sociale vor fi centrate în jurul temei “Challenging Medicine”, un concept ce va pune în evidenţă diversele aspecte inovatoare şi controversate legate de medicină şi beneficiarii actului medical.

Comitetul de organizare este, ca întotdeauna, o echipă muncitoare, entuziasmată şi promitem 4 zile memorabile în minunatul nostru oraş Iaşi, un loc plin de istorie şi tradiţii, care oferă vizitatorilor o privelişte fascinantă, cu oameni şi locuri minunate.

Comitetul de organizare


 
Banner
Banner

Concurs: Dincolo de cursuri

Concurs MedicalStudent.ro